RUNDĀLES NOVADA DOME

Moderns, gaumīgs un ērts ikvienam – pēc šādiem nosacījumiem veidojām mēbeles Rundāles novada domei. Sadarbojoties ar Rundāles novada domi, liels izaicinājums bija pielāgot mēbeles dažādajām domes vajadzībām - sākot no darbinieku atpūtas telpas un beidzot ar bērnu stūrīša iekārtošanu. Katra telpa prasīja īpašu uzmanības pievēršanu niansēm, lai tā atbilstu lietotāja prasībām. 
Šeit svarīga ir mēbeļu spēja pielāgoties Rundāles novada domes saspringtajai un tik dažādajai ikdienai.
Bērnu stūrīti iekārtojām ar mūsu, īpaši bērnu vajadzībām, radītiem "LUCY" galdiņiem, klāt pielāgojot arī plauktus no kolekcijas "Gratnells", kuros viegli sakārtot mantas tā, lai tās būtu ērti pieejamas bērniem. Šobrīd mūsu izveidotais bērnu stūrītis ir brīvi pieejams un ērts bērniem, kur pavadīt laiku - lasot, rakstot un zīmējot. 
Tāpat kā bērnu stūrītis, arī Rundāles novada domes bibliotēka nu ir iekārtota ar mūsu radītajām mēbelēm - grāmatu plauktiem, datorgaldiem un krēsliem.
Esam arī iekārtojuši Rundāles novada domes lielo zāli, kur mūsu krēsli eleganti pielāgojušies skatuves aizkariem.
Mēs esam parūpējušies arī par darbiniekiem, iekārtojot kabinetus, atpūtas telpas, kā arī konferenču zāles gan lielākām, gan mazākām sapulcēm.
Mūsu mērķis bija parūpēties par Rundāles novada darbiniekiem, tā, lai viņiem ikdienā kalpotu ērtas, parocīgas un ergonomiskas mēbeles, kā arī iekārtot telpas visām Rundāles novada domes darbinieku un apmeklētāju vajadzībām.